Lahja 50 vuotiaalle

Karikatyyrilahja - Hauskat lahjaideat

Anna persoonallinen

50 vuotislahja

50 vuotissyntymäpäivä on monille todella tärkeä juhla, joten arvosta sitä antamalla lahja, josta näkee että olet siihen panostanut.
KATSO GALLERIA

50 VUOTIAS ARVOSTAA YKSILÖLLISYYTTÄ

Tässä vaiheessa ei eläkeikä ole vielä lähellä, joten mitään kiikkutuolia ei kannata miettiä. 50 vuotisjuhlat on monille ensimmäiset todella isot syntymäpäivät, joten juhliin on varmasti panostettu aikalailla. Siksi on kohteliasta huomioida se myös lahjan hankinnassa. Anna jotain, mikä säilyy ja mitä arvostetaan.

KARIKATYYRI LAHJA 50 VUOTIAALLE

50 vuotias on vielä työelämässä ja todennäköisesti harrastaa jotain lajia intohimoisesti. Se tavallaan helpottaa lahjan hankintaa, mutta useinkaan ei kannata sortua ostamaan harrastuvälineitä, sillä niissä voi mennä pahasti metsään... ellet ole hänen harrastuskaveri ja tiedä tarkalleen hänen toiveitaan.
50 vuotislahja
Karikatyyrillä on siinä mielessä helppo hoitaa 50 vuotis onnittelut, koska tauluun voi upottaa sekä työn että useammankin harrastuksen näkyviin. Silloin ei tule korostaneeksi liikaa jotain yhtä puolta. Kuvasta myös tulee sitä persoonallisempi, mitä enemmän siihen keksii hauskoja pieniä yksityiskohtia. Ne voivat olla jotain pieniä inside asioita, joita ei tiedä muut kuin sinä ja lahjan vastaanottaja. Se tekee taulusta vielä yksilöllisemmän lahjan.

huumori onnittelut 60 vuotiaalle
Karikatyyritaulun saaja osaa varmasti arvostaa tätä lahjaa, sillä niitä ei ole maailmassa kuin tämä yksi kappale. Se voittaa taatusti harvinaisemmankin konjakin, jota ei enää ole olemassa kun se on juotu. Taulu on yksilöllinen 50 vuotislahja, jolla on jo kaikkea.

MITEN 50 VUOTISLAHJA TILATAAN?

Karikatyyritaulu on helppo ja vaivaton 50 vuotislahja. Tarvitset vain jokusen hyvälaatuisen kuvan uhrista ja saatteeksi lyhyen kuvaustekstin harrastuksista tai jostain muista rakkaista asioista tai paikoista. 

Lähetän kuvasta aina luonnoksen kommenteille, joten sinulla on siis vielä hyvä mahdollisuus vaikuttaa lopputulokseen. Tauluissa on myös tyytyväisyystakuu. Katso lisää usein kysytyistä kysymyksistä...

USEIN KYSYTTYÄ TILAAMISESTA

LAHJA 50V MIEHELLE

Vaivaton

Säästätte aikaa ja vältytte hankkimasta mitään turhaa tavaraa, joka sankarilta jo löytyisikin.

Yksilöllinen

Tämän yksilöllisempää tai persoonallisempaa 50 v lahjaa saa hakea. Näitä ei ole maailmassa kuin yksi kappale.

Turvallinen

Tee tilaus turvallisin mielin, sillä annan työlle tyytyväisyystakuun. Eli ellei ole hyvä, niin ei mitään maksakaan.

Arvostettu

Karikatyyri on unohtumaton lahja, josta 50 vuotias saa  hyvät ja lämpimät muistot.
Share by: